CITYSCAPES SUPPORTERS

CC Talk 02 small


Om de diverse activiteiten van Cityscapes Foundation mogelijk te maken vragen we aan een ieder die belang stelt in ons programma om naar betrokkenheid en vermogen bij te dragen. U kunt ons steunen middels een (fiscaal aftrekbare) donatie of door een kunstwerk te kopen uit de ‘Cityscapes Selection’ die we voor dit doeleinde hebben samengesteld.  

We onderscheiden drie ‘Vriendengroepen' :


1. Cityscapes Friends 

Als 'Vriend' doneert u jaarlijks een bedrag van tenminste 50 euro per directe donatie of in de vorm van aankoop van een van de Cityscapes Special Editions (bv de hierboven afgebeelde foto ‘Church, Calais' van Henk Wildschut). Onze 'Friends' krijgen een aantrekkelijk pakket aan activiteiten en kunst aangeboden.

>>  NADERE INFORMATIE EN AANMELDING: 'CITYSCAPES FRIENDS'
 

2. Cityscapes Builders  

Als 'Bouwer' doneert u jaarlijks tenminste 250 euro, per directe donatie of in de vorm van aankoop van een werk uit de ‘Cityscapes Builders Selection’. De ‘Cityscapes Bouwers’ krijgen een uitgebreid pakket aan activiteiten en kunst aangeboden.

>>  NADERE INFORMATIE EN AANMELDING: 'CITYSCAPES BUILDERS'

3. Cityscapes Patrons  

Als 'Patroon' doneert u jaarlijks tenminste 2.500 euro, per directe donatie of in de vorm van aankoop van een kunstwerk uit de ‘Cityscapes Patron Selection’. De ‘Cityscapes Patrons worden op de website van de Foundation vermeld en krijgen het meest uitgebreide en exclusieve pakket aan activiteiten en kunst aangeboden.

>>  NADERE INFORMATIE EN AANMELDING: 'CITYSCAPES PATRONS'