Contact

Bastiaan Gribling:

+31 (0)628570889
bastiaan@cityscapesfoundation.nl


Cityscapes Post-adres:

Leliegracht 30
1015 DG Amsterdam

Noortje Tan:

+31 (0)652017900
noortje@cityscapesfoundation.nl


Cityscapes Newsletter:

Subscribe to Newsletter

Support Us

NEWS

Met het eerste 'Moving Space Project' van 2018 was Cityscapes te gast bij StadsSalon van Tracy Metz, Baptist Braye en Sanne van der Beek aan de Amsterdamse Herengracht. Onder de noemer ‘Poetics of Space’ toonden we in het monumentale en tegelijkertijd huiselijke decor van StadsSalon een selectie bijzondere architectuurtekeningen uit particuliere collecties in combinatie met recent werk van diverse Cityscapes Architecten en Kunstenaars. 

SUPPORT CITYSCAPES FOUNDATION 2018

Om de activiteiten van Cityscapes Foundation mogelijk te maken vragen we Cityscapes Vrienden om naar betrokkenheid en vermogen bij te dragen. U kunt ons steunen middels een directe donatie of door een kunstwerk te kopen uit de ‘Cityscapes Selection 2018’ die we voor dit doeleinde hebben samengesteld.  We onderscheiden drie ‘Cityscapes Vriendengroepen' :

1. Cityscapes Patrons  

Als 'Patroon' doneert u jaarlijks tenminste 2.500 euro, per directe donatie of in de vorm van aankoop van een kunstwerk uit de ‘Cityscapes Patrons Selection’. 

>>  NADERE INFORMATIE EN AANMELDING: 'CITYSCAPES PATRONS'

 

2. Cityscapes Builders  

Als 'Bouwer' doneert u jaarlijks tenminste 250 euro, per directe donatie of in de vorm van aankoop van een werk uit de ‘Cityscapes Builders Selection’. 

>>  NADERE INFORMATIE EN AANMELDING: 'CITYSCAPES BUILDERS'

3. Cityscapes Supporters 

Als 'Supporter' doneert u jaarlijks een bedrag van tenminste 50 euro, per directe donatie of in de vorm van aankoop van een van de Cityscapes Friends Editions. 

>>  NADERE INFORMATIE EN AANMELDING: 'CITYSCAPES SUPPORTERS'