Contact

Bastiaan Gribling:

+31 (0)628570889
bastiaan@cityscapesfoundation.nl


Cityscapes Post-adres:

Leliegracht 30
1015 DG Amsterdam

Noortje Tan:

+31 (0)652017900
noortje@cityscapesfoundation.nl


Cityscapes Newsletter:

Subscribe to Newsletter

Support Us

NEWS

Cityscapes Foundation maakt dit jaar een vliegende start met druk bezochte evenementen in het Burgerweeshuis en Het Scheepvaartmuseum en heeft verschillende interessante exposities en events in het vooruitzicht.

Om de diverse activiteiten van de Foundation mogelijk te maken vragen we aan alle Cityscapes Vrienden en iedereen die belang stelt in ons programma om naar betrokkenheid en vermogen bij te dragen. U kunt ons steunen middels een (fiscaal aftrekbare) donatie of door een kunstwerk te kopen uit de ‘Cityscapes Selection’ die we voor de Cityscapes Vrienden hebben samengesteld.  

We onderscheiden drie ‘Vriendengroepen' waarvoor u zich nu kunt aanmelden om Cityscapes Foundation wilt steunen:


1. Cityscapes Friends 

De ‘Vrienden’ doneren jaarlijks een bedrag van tenminste 50 euro als directe donatie of in de vorm van aankoop van een van de Cityscapes Special Editions (bv de hierboven afgebeelde foto ‘Church, Calais' van Henk Wildschut). Onze 'Friends' krijgen een aantrekkelijk pakket aan activiteiten en kunst aangeboden.

>>  NADERE INFORMATIE EN AANMELDING 'CITYSCAPES FRIENDS'
 

2. Cityscapes Builders  

De 'Bouwers’ doneren jaarlijks tenminste 250 euro, als directe donatie of in de vorm van aankoop van een werk uit de ‘Cityscapes Builders Selection’. De ‘Cityscapes Bouwers’ krijgen een uitgebreid pakket aan activiteiten en kunst aangeboden.

>>  NADERE INFORMATIE EN AANMELDING 'CITYSCAPES BUILDERS'

3. Cityscapes Patrons  

De ‘Patroonen’ doneren jaarlijks tenminste 2.500 euro, als directe donatie of in de vorm van aankoop van een kunstwerk uit de ‘Cityscapes Patron Selection’. De ‘Cityscapes Patrons worden op de website van de Foundation vermeld en krijgen het meest uitgebreide en exclusieve pakket aan activiteiten en kunst aangeboden.

>>  NADERE INFORMATIE EN AANMELDING 'CITYSCAPES PATRONS'