CITYSCAPES SUPPORTERS

 

Homepage StadsSalon 3 Crop

Om de diverse activiteiten van Cityscapes Foundation mogelijk te maken vragen we aan de Cityscapes Vrienden om naar betrokkenheid en vermogen bij te dragen. U kunt ons steunen middels een directe donatie of door een kunstwerk te kopen uit de ‘Cityscapes Friends Selection 2018’ die we voor dit doeleinde hebben samengesteld.  

We onderscheiden drie ‘Cityscapes Vriendengroepen' :

1. Cityscapes Patrons  

Als 'Patroon' doneert u jaarlijks tenminste 2.500 euro, per directe donatie of in de vorm van aankoop van een kunstwerk uit de ‘Cityscapes Patrons Selection’. De ‘Cityscapes Patrons worden op de website van de Foundation vermeld en krijgen het meest uitgebreide pakket aan activiteiten en kunst aangeboden.

>>  NADERE INFORMATIE EN AANMELDING: 'CITYSCAPES PATRONS'


2. Cityscapes Builders  

Als 'Bouwer' doneert u jaarlijks tenminste 250 euro, per directe donatie of in de vorm van aankoop van een werk uit de ‘Cityscapes Builders Selection’. De ‘Cityscapes Bouwers’ krijgen een uitgebreid pakket aan activiteiten en kunst aangeboden.

>>  NADERE INFORMATIE EN AANMELDING: 'CITYSCAPES BUILDERS'

3. Cityscapes Supporters 

Als 'Supporter' doneert u jaarlijks een bedrag van tenminste 50 euro, per directe donatie of in de vorm van aankoop van een van de Cityscapes Friends Editions. De 'Cityscapes Supporters' krijgen een aantrekkelijk pakket aan activiteiten en kunst aangeboden.

>>  NADERE INFORMATIE EN AANMELDING: 'CITYSCAPES SUPPORTERS'